Tip

Hoe kan ik mijn spullen maximaal benutten en daarmee wat verdienen?

Geplaatst op: 16 november 2015 door annemiekdebloois
Laatste update: 18 december 2015
Hoe kan ik mijn spullen maximaal benutten en daarmee wat verdienen?

Het is vervelend dat niet iedereen dezelfde luxe heeft om bepaalde spullen aan te schaffen. De ene persoon heeft meer te besteden dan de ander en daar zit het grote verschil in. Dat geeft ook niet, want wanneer we alles bij elkaar leggen zijn alle spullen in feite binnen handbereik. In de deeleconomie gaat het erom dat je spullen en/of diensten kunt delen met elkaar al dan niet tegen een geringe vergoeding.

Samen spelen, samen delen

Wie kent het niet? Van jongs af aan hebben we geleerd om samen te spelen. Samenwerken en elkaar helpen behoorden tot onze competenties en we hebben kennis en speelgoed gedeeld om elkaar te helpen wanneer het nodig was. Had jij geen pen dan had de buurman wel een voor je. Zo bouwden we vriendschappen op en stonden we bij elkaar in het krijt. Wie opgevoed is met een broer of zus zal ook wel herkennen dat ze echt van alles moesten delen met elkaar. Neem bijvoorbeeld de Playstation; het is zonde om er voor ieder een te kopen.

Rentsy is een deeleconomie initiatief waar een ieder welkom is om zijn/haar spullen te delen tegen een geringe vergoeding. Neem een kijkje op Rentsy en begin met bij te verdienen.

rentsy.nl

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.