Artikel

Gratis uitjes in de herfstvakantie

Geplaatst op: 16 oktober 2014 door Sophie Meijer
Laatste update: 24 oktober 2014
Gratis uitjes in de herfstvakantie

Noord-Nederland heeft al herfstvakantie en voor de rest van het land begint deze volgende week. Maar wat voor een leuke gratis uitjes zijn er te doen? Hieronder heb ik er een paar voor jullie geselecteerd! 

Popronde door heel het land!

Popronde is een rondreizend muziekfestival door Nederland. Hier spelen talentvolle upcoming Nederlandse bands en artiesten. In elke stad treden op een avond tientallen bands en acts op bij zo een twintig locaties. En het mooie hieraan is dat alle concerten gratis toegankelijk zijn! 

Data en plaats:
16 oktober - Utrecht
17 oktober - Tilburg
18 oktober - Den Haag
23 oktober - Leeuwarden
24 oktober - Venlo 

Komt de Popronde niet bij jouw in de buurt in de herfstvakantie? Treur niet, want de Popronde komt in 31 steden in het hele land op bezoek en duurt nog tot 29 november.

Bockbierfestival en I'M in

Bockbier is een typisch biertje wat in de herfst wordt gedronken. En ja, dit kan jij ook gaan doen van 17 tot en met 19 oktober op het bockbierfestival in Utrecht. Hier kun je meer dan 25 soorten bockbier proeven onder het genot van allerlei gratis muziekoptredens. 

Ook kun je de app I'M in downloaden waar je kans kunt maken op kaarten voor feesten! Zo hoef je alleen maar je vervoer en je drank te betalen! Scheelt je toch weer geld!

Nee geen festivals voor mij, wat dan?

Wil je het toch ietsje rustiger aan doen in de vakantie? Dan is de FeelGood Market in Eindhoven op 19 oktober misschien wel wat voor jou. Hier kun je kennismaken met de eigenzinnige creaties van creatievelingen, ontwerpers en designers. Ook zijn er hier allerlei streekproducten te vinden, kun je workshops volgen en genieten van theater en live-muziek. De markt vindt maandelijks plaats van 12.00 tot 18.00 uur. 

Of ga je liever een kijkje nemen bij de apen op de Apeneilanden in Almere? Stichting AAP zorgt hier voor apen en andere exotische dieren die een ellendig leven achter de rug hebben. Het komen kijken bij de apen is gratis en kan elke dag, maar onthoudt dat het geen dierentuin is maar een opvang! 

Lees ook: Goedkoop uit met vakantieveilingen

Bronnen:
www.geldinzicht.nl

Foto: Pixabay 

Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden?

Deel je eigen tip

Tips

Lees alle artikelen
die voor jou interessant zijn.